Sugeng rawuh ing situs web iki!

Babagan Kita

Dongguan Sheerfond New Material Co., Ltd fokus ing pangembangan lan produksi produk anyar. Produk utama yaiku bahan graphene lan produk aplikasi, produk kantor lan omah, lan hadiah. Tujuane yaiku "teknologi kanggo urip". Kauntungan kita:

  • 1. Kapabilitas pangembangan produk profesional: saka pangembangan material, desain tampilan, desain mekanisme, pangembangan cetakan, desain lan pengembangan produk siji-sijine, ganti ide dadi produk sing apik lan mujudake impen sampeyan.
  • 2. Kapasitas produksi sing kuat: kapasitas produksi saben wulan tekan 100 yuta unit.
  • 3. Kontrol kualitas sing ketat: wiwit nggawe standar pengujian, inspeksi materi sing mlebu, kontrol proses produksi, lan inspeksi metu, inspeksi 100% bisa ditindakake kanggo mesthekake yen saben produk sing ditampa dening pelanggan minangka produk sing mumpuni. 

4. Layanan pelanggan sing marem, kabutuhan pelanggan minangka kebutuhan kita, layanan pelanggan sing apik yaiku tanggung jawab kita, yaiku pengembangan produk, kualitas produk, pesenan lan masalah liyane, coba critakake kaping pisanan, kita bakal mesthi ngupayakake sampeyan. 5. Rega sing regane larang, kita pabrik, mung butuh bathi sing cukup, supaya produk duwe kaluwihan rega ing pasar, adol luwih akeh, mitra lan aku bakal luwih sukses. 

Ngadhepi mitra bisnis, kepiye cara milih? Kita kudu milih mitra bisnis sing terus-terusan nggawe inovasi, nggawe kemajuan, lan terus nggawa produk lan layanan anyar menyang pelanggan, supaya bisa maju lan berkembang bareng. ngarepake informasi sampeyan.

Ana 3 mode kerjasama:

1. Pelanggan nyedhiyakake syarat, ide sing apik, kita bakal nggawe produk sing apik.
2. Pelanggan ngatur produk sing wis ana lan ngatur produk sing wis diproduksi kanthi massal kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.
3. Sampeyan kudu golek mitra regional. Muga-muga sampeyan bisa kerja bareng karo kita ing wilayah sing sampeyan pilih, supaya pasar luwih gedhe lan luwih adoh, lan kanggo nglindhungi wilayah sing dipilih. Sampeyan mung pilihan kita.