Sugeng rawuh ing situs web iki!

Ngisi daya nirkabel cerdas sing disesuaikanPakar Pabrik

Dongguan Sheerfond New Material Co., Ltd fokus ing pangembangan lan produksi produk anyar. Produk utama yaiku bahan graphene lan produk aplikasi, produk kantor lan omah, lan hadiah. Tujuane kita yaiku "teknologi kanggo urip". Kauntungan kita: Kapabilitas pangembangan produk profesional: saka pangembangan material, desain tampilan, desain mekanisme, pangembangan cetakan, desain lan pangembangan produk siji-sijine, ganti ide dadi produk sing apik lan mujudake impen.

Produk sing Ditampilake

ngowahi ide dadi produk sing apik lan mujudake impen.

Kita bisa nindakake iku

Kita bisa nglindhungi wilayah sing sampeyan lakoni, lan mung ngidini sampeyan adol produk ing wilayah iki

  • Tell us your ideas and needs. We use our expertise in design, development, molds, electronics and production to develop your ideas into good products, and deliver beautiful bulk products to you in time .Tell us your ideas and needs. We use our expertise in design, development, molds, electronics and production to develop your ideas into good products, and deliver beautiful bulk products to you in time .

    pangembangan produk

    Kandhani ide lan kabutuhan sampeyan. Kita nggunakake keahlian ing desain, pangembangan, cetakan, elektronik lan produksi kanggo ngembangake ide dadi produk sing apik, lan ngirim produk akeh sing apik ing wektu sing tepat.

  • On the products that we can mass produce, according to your needs, design the content you want on the product and packaging, and quickly meet your product needs.On the products that we can mass produce, according to your needs, design the content you want on the product and packaging, and quickly meet your product needs.

    Kustomisasi produk

    Ing produk sing bisa diproduksi kanthi massal, miturut kabutuhan sampeyan, desain konten sing dikarepake ing produk lan kemasan, lan kanthi cepet nyukupi kabutuhan produk sampeyan.

  • In order to avoid malicious competition in the market, we work together to protect the market, division of labor and cooperation, we do a good job in product development and production, you do a good job in product sales and promotion.In order to avoid malicious competition in the market, we work together to protect the market, division of labor and cooperation, we do a good job in product development and production, you do a good job in product sales and promotion.

    Agen daerah

    Supaya ora ana kompetisi sing mbebayani ing pasar, kita kerja bareng nglindhungi pasar, divisi tenaga kerja lan kerja sama, kita kerja apik ing pangembangan lan produksi produk, sampeyan kerja apik ing penjualan produk lan promosi.

Warta Paling Anyar

  • sheerfond melu pameran hadiah taun 2021

    Gambar 1. gambar 1 Nggoleki pameran hadiah 2021 Minangka pabrik hadiah lan pabrik produk OEM, kita melu pameran hadiah sing dianakake wiwit tanggal 25 nganti 28th, 2021. Pameran iki diadegake ing Shenzhen, China. Ing pameran kasebut, kita ketemu akeh pelanggan lawas lan anyar. Banget ...

  • Apa sing kedadeyan kanthi ngisi daya nirkabel magnetik iPhone12 MagSafe

    Apa sing kedadeyan karo pangisian daya nirkabel Magnetik iPhone12 MagSafe Wiwit iPhone 8 ing 2017, Apple nambah fungsi ngisi daya nirkabel menyang kabeh model iPhone, sing padha karo metode pangisian daya nirkabel ing ponsel liyane, lan wiwit ngisi daya nalika dipasang. ing kabel ...

  • 06
  • 10
  • 01