Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • LED wireless charging mouse pad
  • Wireless pen holder
  • Wireless charging calendar

Apa sing kedadeyan kanthi ngisi daya nirkabel magnetik iPhone12 MagSafe

Apa sing kedadeyan kanthi ngisi daya nirkabel magnetik iPhone12 MagSafe

Wiwit iPhone 8 ing 2017, Apple nambah fungsi ngisi daya nirkabel menyang kabeh model iPhone, sing padha karo metode pangisian daya nirkabel ing ponsel liyane, lan wiwit ngisi daya nalika dilebokake ing pangisi daya nirkabel. Apple optimistis babagan fungsi ngisi daya nirkabel, nanging terus terang ujar manawa pangisian daya nirkabel gumantung saka keselarasan kumparan pemancar lan koil panrima. Pangisi daya nirkabel tradisional ora bisa entuk asil sing paling apik yen wis ana. Yen diselehake kanthi salah, efisiensi ngisi daya nirkabel bakal dikurangi lan tenaga ora bakal nambah. , Ngisi daya alon, dadi panas banget, lan liya-liyane, ngalangi pangisian daya nirkabel lan nggawa pengalaman ora apik.

Miwiti saka panyebab utama, Apple ngenalake teknologi pangisi daya magnet MagSafe anyar kanggo ngrampungake pengalaman ala ngisi daya nirkabel tradisional. Ponsel iPhone 12, aksesoris periferal, lan pangisi daya kabeh dilengkapi komponen magnetik MagSafe kanggo entuk efek posisi lan keselarasan otomatis. iPhone 12, iPhone12 mini uga iPhone12 Pro uga dilengkapi teknologi pengisian daya MagSafe sing anyar.

mali (1)

Kaya sing bisa dideleng saka perspektif iPhone12, MagSafe struktur komponen sistem pangisian daya magnetik, koil gulung unik kanggo nahan tenaga sing luwih gedhe, njupuk fluks magnetik liwat panel nanocrystalline, lan nggunakake lapisan perisai sing luwih apik supaya bisa ngrasakake Recharge nirkabel kanthi cepet. Magnetik sing padhet digabungake ing pinggiran koil nirkabel sing nampa koordinasi otomatis lan adsorpsi karo aksesoris magnetik liyane, saengga bisa nambah efisiensi nampa nirkabel. Dilengkapi karo magnetometer sensitivitas tinggi, langsung nanggepi owah-owahan kekuwatan medan magnet sing diinduksi, saengga iPhone12 kanthi cepet ngenali aksesoris magnetik lan siyap ngisi daya nirkabel.

Amarga iPhone 8 dilengkapi ngisi daya nirkabel 7.5W, daya pangisi daya nirkabel iPhone sadurunge mandheg ing 7.5W. Teknologi pengisian daya magnet MagSafe nggandaake kinerja pangisian daya nirkabel, kanthi daya maksimal 15W.

Saliyane ngisi daya MagSafe magnetik, kabeh seri iPhone12 isih ndhukung pangisian daya nirkabel Qi kanthi fleksibilitas, kanthi kekuwatan nganti 7,5W. Pangguna sing butuh kacepetan ngisi daya luwih cepet bisa nggunakake pangisi daya MagSafe magnetik asli, lan pangisi daya nirkabel Qi sing sumebar ing pasar bisa terus digunakake.

mali (2)


Wektu kiriman: Mar-18-2021